ΛΟΤΗ ΠΕΤΡΟΒΙΤΣ-ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥΣΤΟ ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΟ ΔΑΣΟΣ
Τα τερατα του λοφου
Λαθοσ κυριε νοϊγκερ
Καναρινι και μεντα
Αλλα τησ βιβλια
ΠΡωταγωνιστεσ
ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ ΛΥΚΙΔΗΣ
ΚΟΝΝΗ ΣΚΟΥΦΙΤΣΗ
ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΥΝΗΓΟΣ
σ’ενα δασοσ απο τσιμεντενιουσ κορμουσ,στην αθηνα,μια εφηβη «κοκκινοσκουφιτσα»,η κοννη,συναντα εναν ανθρωπομορφο «λυκο»,τον λυκουργο λυκιδη(εμπορο ναρκωτικων)που προσπαθει να την εξοντωσει με τη μυηση στον κοσμο του λευκου θανατου.η νεαρη ηρωιδα θα ζησει μια επικινδυνη περιπετεια .στηριγμα τησ θα ειναι ο σωτηρησ κυνηγοσ,φοιτητησ.η γνωριμια τουσ θα τησ σημαδεψει τη ζωη.Ο λυκιδησ προσπαθει να την μυησει στon κοσμο των ναρκωτικων λεγοντασ τησ διαφορα ψεματα.την πηγαινει μαλιστα σε ενα σπιτι με χρηστεσ ναρκωτικων.εκει,συναντα την παιδικη τησ φιλη νανση την οποια ειχε χασει απο την παιδικη τησ ηλικια,και καταφαιρνει να την σωσει.ο λυκιδησ ομωσ ειναι αδιστακτοσ και προσπαθει να μπλεξει και την γιαγια τησ κοννησ στα ναρκωτικα.ετσι η κοννη με τον σωτηρη προσπαθουν να τον παγιδευσουν για να τον πιασει η αστυνομια αλλα ο λυκιδησ το σκαει.ενω η κοννη ειναι στο αεροδρομιο,και περιμενει το αεροπλανο για την βοστονη, τα τσιρακια του λυκιδη προσπαθουν να την μπλεξουν ξανα σε προβληματα χωρισ αποτελεσμα.τελοσ ο λυκιδησ στην προσπαθεια του να ξεφυγει απο την αστυνομια βρισκει τραγικο θανατο!!!
περιληψη
Ομοιοτητεσ με το παραμυθι τησ κοκκινοσκουφιτσασ
Γιαγιά Ελπινίκη
Κόννη Σκουφίτση
Σωτήρης Κυνηγός
Καλάθι με ραφτικά
Λυκίδης(προσπαθεί να τηνπαρασύρει)
Άρρωστη Γιαγιά
Κοκκινοσκουφίτσα
ξηλοκόπος
Καλάθι με καλούδια
Κακός λύκος(προσπαθεί να τηνφάει)
Κοννη σκουφιτση
Δυναμική κοπέλα,ψαγμένη εσωτερικά.Δεν τηςαρέσει η υπερπροστατευτικότητα της μητέραςτης.Τέλος φροντίζει στοργικά την γιαγιά τηςκαι νιώθει υπεύθυνη για ό,τι της συμβαίνει.
Σωτηρησ κυνηγοσ
Νέος φοιτητής,με προχωρημένεςαντιλήψεις για τηνκοινωνία.Προσπαθεί να σώσει τηνΚόννη απτα νύχια του Λυκίδη,όμωςεπειδή γίνεταιυπερπροστατευτικός,τιςπερισσότερες φορές,την νευριάζει.
ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ ΛΥΚΙΔΗΣΛΥΚΟΥΡΓΟΣ ΛΥΚΙΔΗΣ
Είναι ένας ανθρωπόμορφος λύκος που εξαιτίαςτου και συναδέλφων του χιλιάδες νέοι έχουνοδηγηθεί στον θάνατο.Προσπαθεί να μυήσει καιτην Κόννη στον κόσμο των ναρκωτικών όμωςγλιτώνει από τα νύχια του,γλιτόνοντας και την,παιδική της φιλη,Νάνση την οποία είχεπαρασύρει είδη ο Λυκίδης.
" Η ΛΟτη ΠέτροβιτΣ-ΑνδρουτσοποΥλου με το ΤσιμεντΕνιο δΑσοΣ τηΣ δείχνει πολΥ ζωντανΑ τι πραγματικΑ προσφΕρουν οι τεχνητοΙ παρΑδεισοι Οπου προσπαθοΥν να παρασΥρουν οι διΑφοροι αδΙστακτοι Εμποροι τ' ανΥποπτα θΥματά τουΣ. Κι ανοΙγει τα μΑτια των παιδΙΩν στον κΙνδυνο που παραμονεΥει... Η γνΩση προφυλΑγει".
«Η ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ»
ΜΠΑΡΕ ΕΝΙΑΣ
ΝΤΕΛΕΖΟΣΔΗΜΗΤΡΗΣΝΤΕΛΕΖΟΣΔΗΜΗΤΡΗΣ
C:\Users\enias  iris\Pictures\vvv.jpg
4Ο ΓΥΜΝΑΣΙΟΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ4Ο ΓΥΜΝΑΣΙΟΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ
τελοσ